Par mums

attels1_2

Kāpēc mēs esam šeit? Jo tikai mēs varam jums sniegt informāciju, kas no šī bloga ir prasīta.
Kāpēc mēs rakstām? Un kāpēc dziedātājs dzied? Kāpēc ceļotājs ceļo? Kāpēc kolekcionārs krāj? Tāpēc arī rakstām.
Gribu teikt to, kas jau iepriekš tika noskaidrots – mēs rakstām sev un tikai sev, un tikai tāpēc, ka mēs tā gribam. Un jums ir iespēja to uzzināt tikai tāpēc, ka viss agrāk vai vēlāk pats nāk gaismā, mēs šim procesam tikai palīdzam.
Atbildību par publicēto katrs nes uz saviem pleciem, un atskaitāmies par tiem tikai paši sev. Tātad – ja publicētais raksts radījis kādas fiziskas vai morālas traumas, no mūsu puses kā palīdzība ir instrukcija, ko tādos gadījumos darīt – bīdam kursoru uz lapas augšējo labo stūri, novietojam to uz sarkana kvadrāta ar baltu “x” zīmi (es tomēr esmu par Ubuntu 😀 -Simply) , nospiežam kreiso pogu. Viss.
Lai arī kāda informācija blogā tiktu saglabāta, tas notiek tikai tāpēc, ka nepieciešams piespiest “publicēt” – tāpat kā palaižot raķeti nepieciešams piespiest lielo, sarkano pogu. Un tad atviegloti nopūsties.

Agnija

Update: Un, jā, ja jums ir kādas pretenzijas attiecībā uz rakstīto, vēlme likt autoram par to atskaitīties vai pārmest par “naidīgu, noniecinošu, pretvalstisku” saturu – iesaku apmeklēt šo lapu, viss atrisināsies pats no sevis.

Ja vēlamies sazināties – spama drošais pasts:

Simply

3 komentāri to “Par mums”

  1. Kas jūs tādi esat? Says:

    Kāpēc anonīmi esat?

  2. Simply Says:

    Tāpēc, ka mazs pīļu dīķis.

  3. Izšķirošs trieciens « dziiviite jeb Skats uz pasauli Says:

    […] arī par mums […]

Komentēt